Zomer: strand, zee, buiten, terras, festivalletje, feestje, skateboarden, autoritje, rondje op de scooter, rokjesdag en ga zo maar door. Al deze activiteiten hebben een gemene deler, en dat is de Zon! Ja, de zon ja! En wat is nou echt het állerbelangrijkste in de zomer? Een gekke, f*cking smoothe zonnebril!

En daarom zijn wij er voor jullie! Wij hebben de zonnebril die er ten eerste superstrak uitziet om vervolgens ook nog eens goede bescherming te bieden tegen de zon. Al onze zonnebrillen hebben sowieso een UV400 protectie. Daarbij zijn onze Hero zonnebrillen ook nog eens gepolariseerd. Hierdoor heb je superscherpzicht als je weer eens op het strand naar de uhh vogels aan het loeren bent ;)

Tweede voordeel van onze zonnebrillen, ze zijn niet duur. Of beter gezegd, gewoon goedkoop. Twee zonnebrillen voor een geeltje, heerlijk toch! Het is dus niet zo dat als je een heerlijk feestje hebt gehad, dit overschaduwd wordt door de teleurstelling van je kwijtgeraakte zonnebril. Of je pakt gewoon je tweede, of je bestelt even snel een nieuwe!

Na het lezen van deze tekst heb je denk ik wel een beter idee gekregen over ons bestaansrecht en hoe wij in het leven staan! We gaan ervan uit dat we ook jou blij kunnen maken met een van onze heerlijke brilletjes!