Zonnebril met spiegelglazen

Zonnebril met spiegelglazen

Zonnebrillen met spiegelglazen

Zonnebrillen zijn een essentieel accessoire, niet alleen tijdens de zomer, maar eigenlijk het hele jaar door. Daarom vinden wij het zo belangrijk dat jij een paar heerlijke zonnebrillen in je kast hebt liggen, die je eigenlijk maar al te graag draagt. Of je nou vol in zon ligt, of half in de schaduw met een kater.

Onze gepolariseerde zonnebrillen zijn niet allen ontworpen om schittering van reflecterende oppervlakken, zoals water, sneeuw en glas, te verminderen, maar vooral ook om jou te laten schitteren! En om het je nog comfortabeler te maken zijn onze glazen gemaakt van het hoogwaardige materiaal TAQ polarized, maar hier leggen we later een keer meer over uit.

Spiegelglazen met UV400 bescherming

Bovendien bieden onze zonnebrillen volledige UV400-bescherming, wat betekent dat ze 100% bescherming bieden tegen schadelijke UV-stralen. Dit is essentieel om je ogen te beschermen tegen schade door langdurige blootstelling aan de zon. Om het nog even af te maken voor je zijn wij gespecialiseerd in zonnebrillen met spiegelglazen

We durven wel te zeggen dat we na jaren van zorgvuldig onderzoek nu toch wel de beste spiegelglazen hebben voor je zonnebril. Althans, de beste spiegelglazen voor deze prijs. 

Goedkope gepolariseerde zonnebrillen

 

Of je nou gaat vissen, bootje varen of een rustige stranddag hebt, met onze gepolariseerde brillen kom jouw dag nog beter tot zijn recht. Je ziet de zonsondergang een stuk beter en je kijkt met een heerlijk rustig zicht. Wij denken dat je nergens anders zulke goedkope gepolariseerde zonnebrillen gaat vinden. Mocht het wel zo zijn, laat het ons even weten.

Snelle bezorging

Binnen 1-2 werkdagen op je deurmat

90 dagen garantie

Op de glazen en het frame, zolang je er niet op bent gaan zitten natuurlijk

Meer dan 100.000 blije klanten

Die zeggen dat onze zonnebril hun lievelingsbril is!